Kalória: 94
Zsírok: 1,25 g
Szénhidrát: 10 gramm
Fehérje: 10 gramm
Hozzávalók:
(csésze= kb.2,5dl-es tálka, amit mi általában savanyúságnak vagy befőttnek használunk...a videón meg lehet nézni)
1 csésze zabliszt
2 mérőkanál vaníliás fehérjepor
2 tk fahéj
1/2 tk szódabikarbóna
1/4 teáskanál só
1/8 teáskanál szegfűbors
1/8 teáskanál szerecsendió
4 tojásfehérje
3/4 csésze Xilitol (nyírfacukor)
2 üveg (2,5 dl) sárgarépapüré (bébiétel)
1,25 dl víz
Elkészítés:
350 fokon
előmelegítjük a sütőt.
Teflon spray-vel lefújjuk a tepsit.
Először összekeverjük a száraz összetevőket, majd az utolsó 3-at is hozzáadjuk a dióval együtt.
Teflon spray-vel lefújjuk a tepsit.
Először összekeverjük a száraz összetevőket, majd az utolsó 3-at is hozzáadjuk a dióval együtt.
30 percig sütjük, majd
24 kockára vágjuk( ez az adagok miatt fontos:) )
Itt pedig
a videót is megnézhetitek!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése